Kurus dengan Vivix

Bila tengok orang lain kurus rasa diri sendiri pun mau kurus jugakan...mula la berazam mau diet la, mau workout la, mau itu la ini la...tapi tidak juga jalan segala plan hihihi~KURUS DENGAN VIVIX. BAGAIMANA BOLEH BERLAKU?

Pernah dengar tentang Resveratrol? Vivix mengandungi 10x Resveratrol.Resveratrol inilah yang mampu menurunkan berat badan secara natural.


BAGAIMANA RESVERATROL BERTINDAK?

Resveratrol bertindak dengan 3 cara :

1. Mempercepatkan metabolisme.

Apabila metabolisme mula dijalankan secara optimum, kita akan membakar lebih banyak kalori, yang membawa kepada penurunan berat badan semula jadi. Ini boleh membantu kita menurunkan berat badan.

2. Memecahkan sel-sel lemak yang sedia ada.

Dengan memusnahkan lemak yang sedia ada,ini bukan sahaja akan membawa kepada penurunan berat badan, tetapi kehilangan lemak tulen, bukan jisim otot dan lain-lain cara tisu.

3. Menyekat hormon estrogen.

Apabila tahap estrogen yang tinggi hadir, badan akan menyimpan jumlah yang lebih besar lemak. Apabila hormon ini ditindas, badan akan berhenti menyimpan lemak dan akan membina lebih banyak otot.

DALAM BERAPA LAMA BOLEH LIHAT KESANNYA?

Terpulang kepada tahap metabolime badan kita dan penerimaan badan kita. Sebab lain orang lain result yang akan kita dapat. Kalau ikut saya sebagai pengguna Vivix sendiri dan kurus tanpa sengaja dengan Vivix dalam masa 1 minggu sudah dapat lihat kesannya. Haaa~ yang ni saya akan cerita dalam entri seterusnya yaaa...tungguuuu tauuu~

TESTIMONI
BAGAIMANA UNTUK DAPATKAN VIVIX?

Vivix boleh anda dapatkan melalui saya. WhatsApp atau hubungi saya 011.1514.8693

Atau

Anda boleh membuat pembelian sendiri dengan menggunakan debit/kad kredit 

KLIK DI SINI

Dengan pembelian Twin Pack anda akan mendapat:

MEMBERSHIP PERCUMA
✔ POSTAGE PERCUMA KESELURUH MALAYSIA
✔ CASH BONUS YANG AKAN MASUK KE DALAM AKAUN ANDA TERUS


MumyVusak
011.1514.8693
SID 967721

Comments

Popular posts from this blog

Resepi Kuih Seri Ayu

Resepi Ambuyat

YOUTH Shaklee Skincare Viral!!