Rawatan alternative strok

Apakah itu Strok?


Strok adalah serangan otak dan terjadi apabila bekalan darah ke otak terganggu. Otak adalah pusat saraf tubuh, mengawal setiap yang kita lakukan atau fikirkan, di samping mengawal fungsi-fungsi automatik seperti pernafasan.
Untuk berfungsi, otak memerlukan bekalan darah berterusan yang membawa oksigen dan nutrien yang amat penting. Apabila saluran darah di dalam otak anda pecah ataupun tersumbat, bekalan darah akan terhenti dan sel-sel otak akan kekurangan oksigen dan nutrien.

Bahagian otak itu mula mati. Anda mengalami strok. Dengan pantas, Dengan senyap. Kerosakan otak menjejaskan deria-deria anda, pertuturan dan pemahaman bahasa. Sebelah tubuh mungkin lumpuh, sikap, corak pemikiran dan ingatan terubah.

Strok adalah punca kematian ketiga terbesr di Malaysia. Hanya penyakit jantung dan kanser mengatasinya. Ia dianggap sebab utama kehilangan upaya yang teruk, dan setiap tahun, dianggarkan 40,000 rakyat Malaysia mengalami strok. Sesiapa sahaja boleh mengalami strok, termasuk kanak-kanak. Namun, kebanyakan kes menimpa orang dewasa.


Alternatif untuk merawat strok.


Testimoni pesakit strok dengan Vivix.Ikuti kisah testimoni pesakit strok ini.


Kena mild strok,selepas 3 hari minum Vivix boleh bangun dari katil sendiri.


Pulih selepas 7 hari minum Vivix


Kembali sihat dan cergas dengan Vivix


Berikan yang terbaik untuk orang yang kita kasihi. Sebotol Vivix RM475 untuk 2 bulan sangat berbaloi jika kita memilih untuk melabur untuk mereka yang kita kasihi. Ingat, duit boleh di cari. 

Bagaimana untuk dapatkan Vivix?


KLIK DISINI

http://bit.ly/2lMQ1OA

ATAU

Hubungi saya 011.1514.8693
Sleyviana Ruth
Sid 967721

Comments

Popular posts from this blog

Resepi Kuih Seri Ayu

Resepi Ambuyat

YOUTH Shaklee Skincare Viral!!