Resepi ESP sedap

Ok, saya kongsikan 14 resepi ESP yang sangat istimewa dan eksklusif ni ye.

1. ESP dikisar bersama biskut oreo (jadi macam coolblog hehee. pergh sangat sedap dan creamy. meleleh…)




2. ESP dikisar bersama buah kurma dan kismis(ni makanan sunnah tau. bagi tenaga lagi bertahan lama)



3. ESP dikisar dengan buah strawberi (rasa sangat eksklusif!)



4. ESP dikisar bersama mealshakes dan kolagen Shaklee, vivix serta coklat ovaltine (ni kecantikan berganda-ganda ni dapat)



5. ESP dikisar bersama biskut chipsmore (ESP nanti akan lebih rasa macam pekat dan penuh coklat. saya suka sangat!)

6. ESP digoncang bersama dutch lady strawberi atau coklat (ni sedap sangat tau)



7. ESP dicampur bersama yogurt dan dikisar (ni ada rasa ESP masam-masam sikit sebab ada yogurt kan)

8. ESP dicampur bersama buah anggur dan vivix shaklee (ni ESP jadi color ungu. Rasa dia best. Bau anggur. Pastu ada anggur kan kecik-kecik dalam tu. Makin cantik penggemarnya)

9. ESP dicampur bersama Cinch shake Shaklee bagi yang ingin diet

10. ESP bersama Performance Drink ESP dan buah oren diblend ( rasa sangat fresh dan hari sungguh indah. betolll.hehe)

11. ESP bersama jus oren tropicana (atau apa-apa jus lah yang disukai)



12. ESP bersama Fresh milk

13. ESP bersama susu anmum atau mana-mana susu yang ibu-ibu mahupon bakal-bakal ibu ambil

14. ESP direndam bersama biskut wheetmeal. (Pergh, saya suka..jadi macam ESP diminum bersama serat tau..lagi lama tahan kenyangnya)

Tips tambahan: Saya suka gunakan blender dan blend dengan 14 resepi ESP sangat istimewa ini sebab ESP yang diminum ini lebih mewah dengan buih dan sangat lembut berbanding hanya goncang atau kacau.

Lagi tips tambahan: Bancuhan ini hanya gunakanair suhu bilik, atau air suam-suam kuku atau pon ais je. Kerana protin mati pada suhu panas.

Ok, selamat mencuba.

Comments

Popular posts from this blog

Resepi Kuih Seri Ayu

Resepi Ambuyat

YOUTH Shaklee Skincare Viral!!